Gecertificeerde adviseurs
Energielabel vanaf € 325,-
Energielabel binnen 2 dagen
Persoonlijk contact

Een energielabel wordt ook wel ‘energie prestatie certificaat’ genoemd. Dat is meteen de betekenis van onze bedrijfsnaam: EP Direct! EP Direct is een jong adviesbureau en werkt voor zowel particulieren als bedrijven. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde adviseurs voor het uitbrengen van energielabels en het uitvoeren van EPA- inspecties & keuringen. Onze adviseurs hebben ruime marktkennis en ervaring voor het opstellen van energielabels in en om Zeeland.

“EP direct is uw specialist voor een energielabel in en om Zeeland.”

Onze gecertificeerde adviseurs bekijken de woning of het utiliteitsgebouw/bedrijfspand zorgvuldig en deskundig. “Wij plannen onze afspraken voor inspecties altijd ruim in, en gaan daarbij persoonlijk in gesprek met de klant. Op deze manier komen we vaak nog meer te weten over de woning, en halen we het beste uit het energielabel”, aldus Imar Berdik, eigenaar EP Direct.

Wij werken in en om Zeeland vanuit onze thuisbasis in Grijpskerke (Walcheren) en staan als regionaal adviesbureau graag voor u klaar. EP Direct is actief op Walcheren, Schouwen-Duiveland, Tholen, Zeeuws-Vlaanderen en Noord- en Zuid Beveland in Zeeland. Maar ook buiten de provincie Zeeland weten onze adviseurs de weg goed te vinden!

Gecertificeerde adviseurs
Energielabel vanaf € 325,-
Energielabel binnen 2 dagen
Persoonlijk contact

We helpen u graag verder. Neem contact met ons op via onderstaande gegevens:

Bel ons, stuur e-mail of stel uw vraag
direct via WhatsApp:

+31 (0)6 512 332 39
imar.berdik@epdirect.nl
+31 (0)6 512 332 39

Stuur ons uw telefoonnummer
en wij bellen u terug:

    Copyright EP Direct 2024|Algemene voorwaarden|Sitemap|Privacy Policy|Website door: Steketee Online

    Wachtwoord vergeten?