Gecertificeerde adviseurs
Energielabel vanaf € 325,-
Energielabel binnen 2 dagen
Persoonlijk contact

Het kan echt, een jaren-30 woning in één jaar van energielabel G naar A++. Tegenwoordig moet iedere woning voorzien zijn van een energielabel. Dit label geeft informatie over de energiezuinigheid. Wil u uw woning of utiliteitsgebouw/bedrijfspand voorzien van een betrouwbaar energielabel? En wilt u daarbij profiteren van extra maatwerkadvies voor verduurzaming op de lange termijn?

EP Direct uit Zeeland is volledig gecertificeerd voor het uitbrengen van zowel het energielabel als het maatwerkadvies. Binnen dit maatwerkadvies leveren wij punten aan waarmee u uw energielabel zou kunnen verbeteren, hoeveel u daarvoor moet investeren en op welke termijn u de investering kunt terugverdienen. Voorbeelden hiervan zijn het vervangen van enkel glas, het toepassen van isolatie of het installeren van zonnepanelen. Het leveren van dit maatwerkadvies laat zien dat EP Direct volledig onafhankelijk en objectief is. Op deze manier hebben wij al vele huiseigenaren geadviseerd over hun energielabel. Bijvoorbeeld in Zeeland in steden als Middelburg, Vlissingen, Goes, Terneuzen en Zierikzee.

Een energielabel bij ons aanvragen kan al in drie stappen.

  1. U kunt online of telefonisch een afspraak inplannen voor een deskundige inspectie.
  2. Vervolgens komt één van onze adviseurs naar u toe om de inspectie onafhankelijk en zorgvuldig uit te voeren. Dit doen we snel en tegen een aantrekkelijk tarief.
  3. Na de inspectie registeren wij het energielabel, maken wij het officiële rapport op en sturen wij het rapport inclusief maatwerkadvies binnen 2 dagen toe.

“Wist u dat er vanaf 1 januari 2021 nieuwe regels gelden voor het energielabel van uw woning of utiliteitsgebouw?”

EP Direct gaat verder dan alleen het opstellen van een energielabel. Naast het maatwerkadvies wat wij bieden, helpen wij bij een verantwoord energiegebruik voor particulieren en bedrijven. Het besparen op de energierekening en daarbij een positieve bijdrage leveren aan het milieu is goed voor nu, maar zeker ook voor later.

Kortom, EP Direct biedt een totaalservice. Maak dus snel een afspraak als u geen duur of landelijk adviesbureau zoekt, maar een regionaal en onafhankelijk adviesbureau uit Zeeland.

 

Gecertificeerde adviseurs
Energielabel vanaf € 325,-
Energielabel binnen 2 dagen
Persoonlijk contact

We helpen u graag verder. Neem contact met ons op via onderstaande gegevens:

Bel ons, stuur e-mail of stel uw vraag
direct via WhatsApp:

+31 (0)6 512 332 39
imar.berdik@epdirect.nl
+31 (0)6 512 332 39

Stuur ons uw telefoonnummer
en wij bellen u terug:

    Copyright EP Direct 2024|Algemene voorwaarden|Sitemap|Privacy Policy|Website door: Steketee Online

    Wachtwoord vergeten?